TCI

TCI: TREBALL CORPORAL INTEGRATIU

Sessions guiades i dinàmiques de treball corporal, individuals o grupals. El TCI és un sistema d’experimentació, autoconeixement i aprenentatge que integra els diferents aspectes de la persona: mental, emocional, corporal i energètic. Aplicant una fusió de diverses tècniques de treball corporal, treballarem el moviment, la veu, l’expressió, la respiració, el contacte, el desenvolupament de l’atenció i l’obertura a la percepció. Millorarem l’elasticitat, la força, la resistència, l’equilibri, la coordinació i la concentració.

Cultiva l’atenció al cos, al moviment i a la respiració. Desbloquejant les tensions corporals s’afavoreix l’expressió més espontània i essencial de cadascú. Presència, intuïció, sensibilitat, espontaneïtat, empatia, creativitat, alliberament, vitalitat. Viure el millor en el present, en relació amb nosaltres mateixos i amb l’entorn.

Un viatge de tu mateixa cap a la teva essència.

Facilitadora: Marta Castro |  Horari: Dilluns 19:15-20:15h i dimarts a les 10:00h (Habitant el Cos), a l’Esplai de Cantonigròs.


MOU-TE EN FAMÍLIA!

Portant tota l’essència de la propòsta de Treball Corporal Integratiu a l’àmbit familiar. En aquesta activitat adaptarem el mètode a la participació dels més petits de la casa. Un moment per compartir adults i intants, mares/pares, fills, filles, germans. Per experimentar, descobrir, jugar, riure, ballar, relaxar-nos i sentir-nos bé. Cal que cada infant vingui acompanyat d’un adult.

Facilitadora: Marta Castro  |  Horari: Inscripcions obertes.