English

A Collsacabra Salut Creativa també t’oferim la possibilitat de posar en pràctica el teu anglès i el dels teus!

English for adults: Grups de conversa en anglès per a diferents nivells a l’Esplai de Cantonigròs (sala de baix). Practicarem speaking and listening i repassarem conceptes bàsics de gramàtica, vocabulari i expressions.

  • Grup 0 d’iniciació (per començar des de zero). Dimarts 19:30h.
  • Grup 1 bàsic-mitjà. Dijous 19:00h.
  • Grup 2 de conversa fluida. Dilluns 19:15h.

Aquesta proposta s’ofereix dins la graella conjunta de Collsacabra Salut Creativa i es pot beneficiar dels diferents tipus d’abonaments. Abonaments a: Què fem.

Facilitadora: Helena Vilar


English for kids:

Dijous de 18:00 a 18:45h (8 sessions). Adreçat a nens des des de P5 fins a 6è de primària. Mínim 8 nens per grup. A Cantoni o a l’Esquirol (segons les inscripcions). Aportació: 90€/nen.

English for teenagers:

Dilluns de 16:30 a 17:30h (8 sessions) a l’Esplai de Cantoni. Adreçat a joves des de 1r a 3r d’ESO. Mínim 8 participants. Aportació: 90€/jove.

Aquestes dues propostes poden ser un bon complement a l’estudi més acadèmic i reglat de l’anglès. Serà a través de la pròpia vivència i aplicació de la llengua que aquesta prendrà sentit!

Facilitadores: Marta Castro i Helena Vilar

Que els més petits i joves puguin aprendre anglès a través d’un mètode divertit, fresc i motivador. Amb la creativitat com a vehicle, oferirem sessions d’anglès amb música, teatre i treball corporal. Anglès pràctic, aplicat a situacions reals i pròximes.